Harmonic patterns

 

 

گروه آموزشی تحلیلی گلدن تریدرز

الگوهای هارمونیک

 

الگو‌های هارمونیک

 
 
 

الگوهای هارمونیک با تلفیق اشکال هندسی و اعداد فیبوناچی شکل‌ گرفته‌اند. در نتیجه اعداد فیبوناچی به عنوان پایه و اساس این الگو‌ها به شمار می‌آیند. شناسایی این الگو‌ها در مقایسه با الگو‌های کلاسیک، به تمرین بیش‌تری نیاز دارد. اما با یادگیری این الگو‌ها می‌توان به سادگی روند آینده نمودار قیمت را پیش‌بینی نمود.

این الگو‌ها اغلب به شکل M ،W و یا ترکیبی از هر دو نمایان می‌شوند. با محاسبه نسبت‌های فیبوناچی بین نقاط مهم الگو، می‌توان رشد یا افت قیمت را تخمین‌ زد. ساختار تمامی الگوهای پنج نقطه‌ای شبیه به یک‌دیگر است و تنها در طول خطوط و نسبت‌های فیبوناچی، با یک‌دیگر تفاوت دارند. در‌نتیجه با یادگیری یکی از این الگو‌ها، فهم سایر الگو‌ها آسان‌تر خواهد شد.

 

الگوهای هارمونیک: الگوی AB=CD

این الگو را می‌توان ساده‌ترین الگوی هارمونیک نام برد. یکی از دلایل ساده بودن این الگو، الزامات کمتر جهت تشکیل این الگو نسبت به سایر الگوهای هارمونیک است. همچنین تشخیص این الگو در نمودار قیمت بسیار ساده خواهد بود. 

در الگوی ab=cd صعودی نقطه D ابتدای رشد پر قدرت قیمت بوده و می‌توان در این نقطه با ارسال سفارش خرید وارد معامله شد.

نسبت‌های فیبوناچی در الگوی AB=CD نزولی نیز همانند الگوی AB=CD صعودی است و تنها تفاوت آن‌ها، وارونه بودنشان خواهد بود. در الگو‌ی AB=CD نزولی، نقطه D شروع افت شدید قیمت است. در بازار‌های دو‌طرفه می‌توان با ارسال سفارش فروش در این نقطه و سپس خرید در قیمت‌های پایین‌تر، سود مناسبی را از این الگو کسب کرد.

الگوی هارمونیک AB=CD

الگوهای هارمونیک: الگوی گارتلی

این الگو در دو حالت صعودی و نزولی نمایان خواهد شد. الگوی صعودی گارتلی به شکل و الگوی نزولی گارتلی به شکل است. 

در حالت صعودی این الگو نقطه X پایین از D و نقطه A فراتر از C قرار‌دارد. نقطه D ابتدای روند پر قدرت صعودی بوده و می‌توان در این نقطه با ارسال سفارش خرید وارد معامله شد.

نسبت‌های فیبوناچی در الگوی گارتلی نزولی نیز همانند الگوی گارتلی صعودی است و تنها تفاوت آن‌ها، وارونه بودنشان خواهد بود. در‌الگو‌ی گارتلی نزولی، نقطه D شروع افت شدید قیمت است. در بازار‌های دو‌طرفه می‌توان با ارسال سفارش فروش در این نقطه و سپس خرید در قیمت‌های پایین‌تر، سود مناسبی را از این الگو کسب کرد. 

الگوی هارمونیک گارتلی

الگوهای هارمونیک: الگوی پروانه

الگوی پروانه در دو حالت صعودی و نزولی نمایان خواهد شد. الگوی صعودی پروانه به شکل و الگوی نزولی پروانه به شکل است. 

این الگو از نظر شکل شبیه به الگوی گارتلی است با این تفاوت که در حالت صعودی الگوی پروانه، نقطه D پایین‌تر از نقطه X یعنی مبدا الگو قرار دارد. در صورتی که در الگوی گارتلی این چنین نبود. همچنین الگوی پروانه، اصلاح‌های قیمتی عمیق‌تری نسبت به الگوی گارتلی دارد. در نتیجه در این الگو، قیمت نوسانات شدید‌تری را تجربه خواهد کرد. در الگوی پروانه صعودی نقطه D ابتدای رشد شارپ قیمت بوده و می‌توان در این نقطه با ارسال سفارش خرید وارد معامله شد.

نسبت‌های فیبوناچی در الگوی پروانه نزولی نیز همانند الگوی پروانه صعودی است و تنها تفاوت آن‌ها، وارونه بودنشان خواهد بود. در‌الگو‌ی پروانه نزولی، نقطه D شروع افت شدید قیمت است. در بازار‌های دو‌طرفه می‌توان با ارسال سفارش فروش در این نقطه و سپس خرید در قیمت‌های پایین‌تر، سود مناسبی را از این الگو کسب کرد.

الگوی هارمونیک پروانه

الگوهای هارمونیک: الگوی خفاش

الگوی خفاش نیز در دو حالت صعودی و نزولی نمایان خواهد شد. الگوی صعودی خفاش به شکل و الگوی نزولی آن به شکل است.

این الگو از دقیق‌ترین الگو‌های هارمونیک به شمار می‌آید و از نظر ظاهر شباهت بسیار زیادی به الگو‌های پروانه و گارتلی دارد؛ تنها تفاوت الگوی خفاش با الگو‌های ذکر شده، در تراز‌های فیبوناچی اندازه‌گیری شده است. 

نسبت‌های فیبوناچی در الگوی خفاش نزولی نیز همانند الگوی خفاش صعودی بوده و تنها تفاوت آن‌ها، وارونه بودنشان خواهد بود. در‌ این الگو، نقطه D شروع افت شدید قیمت است. در بازار‌های دو‌طرفه می‌توان با ارسال سفارش فروش در این نقطه و سپس خرید در قیمت‌های پایین‌تر، سود مناسبی را از این الگو کسب کرد.

الگوی هارمونیک خفاش

الگوهای هارمونیک: الگوی خرچنگ

این الگو نیز در دو حالت صعودی و نزولی نمایان خواهد شد. الگوی صعودی خرچنگ به شکل و الگوی نزولی خرچنگ به شکل است.

الگوی خرچنگ یکی از بهترین الگو‌های هارمونیک به شمار می‌آید که تحلیل‌گران علاقه زیادی به استفاده از آن دارند. این الگو در سال ۲۰۰۰ میلادی کشف شد و شاید عمده‌ترین تفاوت این الگو با سایر الگو‌های هارمونیک در این باشد که الگوی خرچنگ در موج آخر حرکتی خود، به مراتب اصلاح بزرگ‌تری نسبت به سایر الگو‌های هارمونیک انجام داده است.

لازم به ذکر است که نسبت‌های فیبوناچی در الگوی خرچنگ نزولی نیز همانند الگوی خرچنگ صعودی بوده و تنها تفاوت آن‌ها، وارونه بودنشان است. در الگوی خرچنگ نزولی، نقطه D شروع افت شدید قیمت خواهد بود. در بازار‌های دو‌طرفه می‌توان با ارسال سفارش فروش در این نقطه و سپس خرید در قیمت‌های پایین‌تر، از طریق این الگو به سود خوبی رسید.

الگوی هارمونیک خرچنگ

الگوهای هار‌مونیک: الگوی کوسه

این الگو نیز در دو حالت صعودی و نزولی شکل خواهد گرفت. الگوی صعودی کوسه به شکل و الگوی نزولی آن به شکل است.

شاید عمده‌ترین تفاوت این الگو با الگو‌های هارمونیک قبل، این باشد که نقطه C در الگوی صعودی کوسه فراتر از نقطه A رفته و تراز این نقطه در این الگو، متفاوت‌تر از الگوهای قبلی است.

لازم به ذکر است که نسبت‌های فیبوناچی در الگوی کوسه نزولی نیز همانند الگوی کوسه صعودی بوده و تنها تفاوت آن‌ها، وارونه بودنشان است. الگوی کوسه نزولی، نقطه D شروع افت شدید قیمت خواهد بود. در بازار‌های دو‌طرفه می‌توان با ارسال سفارش فروش در این نقطه و سپس خرید در قیمت‌های پایین‌تر، از طریق این الگو به سود خوبی رسید.

الگوهای هارمونیک: الگوی سایفر

الگوی سایفر نیز در دو حالت صعودی و نزولی شکل خواهد گرفت. الگوی صعودی سایفر به شکل و الگوی نزولی سایفر به شکل است. 

الگوی سایفر از لحاظ ظاهر کمی شبیه به الگوی کوسه بوده و در حالت صعودی این الگو نقطه C فراتر از نقطه A قرار دارد. و نقطه D که آخرین نقطه الگو است نیز درون خط XA شکل خواهد گرفت.

نسبت‌های فیبوناچی در الگوی سایفر نزولی نیز همانند الگوی سایفر صعودی بوده و تنها تفاوت آن‌ها، وارونه بودنشان است. در الگو‌ی سایفر نزولی، نقطه D شروع افت شدید قیمت خواهد بود. در بازار‌های دو‌طرفه می‌توان با ارسال سفارش فروش در این نقطه و سپس خرید در قیمت‌های پایین‌تر، به سود خوبی از این الگو دست پیدا کرد.

سایفر

الگوهای هار‌مونیک: الگوی Nen-Star

این الگو نیز در دو حالت صعودی و نزولی نمایان خواهد شد. الگوی صعودی Nen-Star به شکل و الگوی نزولی پروانه به شکل است.

در حالت صعودی الگوی nen-star، نقطه C فراتر از نقطه A قرار‌دارد و نقطه D که آخرین نقطه الگو بوده نیز بیرون از خط XA شکل می‌گیرد. در نتیجه می‌توان گفت در این الگو، بلند‌ترین موج همان موج آخر یعنی CD است. 

نسبت‌های فیبوناچی در الگوی Nen-Star نزولی نیز همانند الگوی Nen-Star صعودی بوده و تنها تفاوت آن‌ها، وارونه بودنشان است. در‌الگو‌ی Nen-Star نزولی، نقطه D شروع افت شدید قیمت خواهد بود. در بازار‌های دو‌طرفه می‌توان با ارسال سفارش فروش در این نقطه و سپس خرید در قیمت‌های پایین‌تر، به سود خوبی از این الگو دست پیدا کرد.

Nen-Star

چند نکته

هنگام تشخیص الگو‌های هارمونیک صعودی در چارت قیمت و محاسبه نقطه D، بهتر است از شروع روند صعودی کاملاً مطمئن شویم و بعد اقدام به خرید کنیم. در نتیجه می‌توان منتظر واکنش قیمت بعد از لمس نقطه D بود و در کندل‌های بعد از این نقطه راجع به خرید سهم تصمیم گرفت. این نکته در خصوص الگو‌های هارمونیک نزولی نیز صادق است.

در الگو‌های هارمونیک صعودی حد ضرر بهتر است کمی پایین‌تر از نقطه D و در الگو‌های هارمونیک نزولی حد ضرر بهتر است کمی بالا‌تر از نقطه D متصور شوند.

 

 

۰
از ۵
۰ مشارکت کننده
Share

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید